Android Ücretsiz Tv - Film İzleme Programı [Premium] - MANO MEDYA YAZILIM

YAZILIMIN ADRESİ

MANO MEDYA YAZILIM | HOŞGELDİNİZ

MANO MEDYA YAZILIM

Yazılımlarımızı Denediniz mi?

9 Ocak 2018 Salı

Android Ücretsiz Tv - Film İzleme Programı [Premium]

MANO MEDYA YAZILIM

Uygulamanın arayüzü düzenli ve sezgiseldir. Ana pencereden o anda popüler olan dizileri görebilir ya da kolayca türe göre filtreleme yapabilirsiniz. Ayrıca belli bir diziyi hızlıca bulmak için de arama özelliğini kullanabilirsiniz. Terrarium TV, direkt olarak Android üzerinden en iyi TV dizilerinden keyif almanıza izin veren bir uygulamadır. Uygulamadan direkt olarak bölümleri izlemekle kalmaz aynı zamanda cihazınızın hafızasına indirebilir ve bir internet bağlantısı olmadan daha sonra izleyebilirsiniz. 
Bir TV şovunun profilini açtığınızda, bölümü seçip izlemeye başlayabilirsiniz. Bir bölümü seçmek mevcut kalite seçeneklerini size göstericek, bunların arasında klasik 360p, 720p ve 1080p yer alır. İstediğiniz kaliteyi seçtikten sonra, alt yazıları seçebilirsiniz. 
Ayarlar kısmından, alt yazı için istediğiniz dili seçebilirsiniz; ki bu fabrika ayarı olarak İngilizcedir. Ayarlar kısmından paralel indirme modunu (iyi bir internet bağlantısı olan herkese tavsiye edilir) ya da iki sütunda izleme modunu etkin hale getirebilirsiniz. 
Terrarium TV, en beğendiğiniz TV şovlarını izlemek için muhteşem bir uygulamadır. Sadece kapsamlı bir katalog sunmakla kalmaz aynı zamanda yüksek çözünürlükte bölümleri izlemenize de izin verir.
Terrarium TV, uygulaması ile dizi film vb bir çok içeriği 1080p 720p izleyip indirmenize yardımcı olur,uygulama android tablerle uyumludur Premium tüm kısıtlamaları ortadan kaldırır  Show veya dram aksiyon gibi bir çok dilde altyazılı şekilde dilediğiniz diziyi izleyebilirsiniz kurulum ve kullanım oldukça basit terrarium full 360p hd ve diğer tüm video formatlarında kayıt ve indirme yapmanız için hızlı olanak sunar offline ve online izlemeniz için uygundur her android cihazında olması gereken bir uygulama alt yazıda Türkçe ve multi lang dil desteğide var iyi seyirler şimdiden.

birçok dizi izleme sitesinin arşivini (ki bunlar arasında türk siteleri de var) içeren uygulama. 1963 yapımı doctor who’nun bile bütün bölümlerini bulabiliyorsunuz. dizi arşivi neredeyse eksiksiz, keza film arşivi de öyle. çalışma mantığı basit, veritabanında yer alan sitelerde arama yaparak istediğiniz filmi veya dizinin ilgili bölümünü buluyor, daha sonra opensubtitles.org‘da altyazı araması yapıyor ve oradan altyazıyı seçiyorsunuz, daha sonra ise mx player‘dan videoyu açıyor. ve evet, uygulama video oynatımı için mx player istiyor, isterseniz inidirip başka bir oynatıcıyla da oynatabilirsiniz ama mx player’ı indirmek de bir şey kaybettirmez, androiddeki en iyi video oynatıcıdır.
playstoreda bulunmayan ancak kendi sitesinden indirilebilen süper uygulama.yabanci film ve dizilerini çoğunu izleyebilir veya indirebilirsiniz üstelik indirmeden önce altyazıyı da indirelim mi diyecek kadar da yardımsever.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder